Regulament intern Selena Gym, Beauty & Spa

Nume:…………………………………….

Data nasterii:……………………………

Nr telefon:……………………………….

Tip abonament:…………………………

 

Pentru o buna functionare a salonului si din respect fata de toate clientele noastre, va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

 

-pentru a beneficia de serviciile oferite de Selena Gym, Beauty & Spa, va recomandam sa va faceti o programare in prealabil. Programarile se fac in limita locurilor disponibile telefonic 0345 405 495 sau la receptie,iar programul nostru de lucru este L-V: 08:00 – 20:00, S: 09:00-17:00

– daca ne vizitati pentru prima oara, va rugam sa veniti cu 15 minute inainte de ora programarii, pentru a avea timp sa va familiarizati cu salonul si pentru a primi informatiile de care aveti nevoie pentru a va hotari ce proceduri vi se potrivesc mai bine;

-Va rugam sa tineti cont ca in cazul neachizitionarii unui abonament integral, la calculul sedintelor efectuate se aplica tariful sedintelor individuale, pana la plata integrala a acestuia.

– in limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta de tratament;

– deasemenea, va rugam sa va notati si sa verificati cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara.

-suntem constienti ca pot aparea modificari in programul dumneavoastra, insa va rugam respectuos sa ne anuntati telefonic si din timp daca nu puteti ajunge la o programare: cu cel putin 2 ore inainte, recomandabil cu 24 ore inainte. In caz contrar, vom fi nevoiti sa va scadem sedinta din abonament.

Valabilitatea abonamentelor:

-Abonamentele au o valabilitate de 2 luni de la achizitionare, indiferent de pretul sedintelor in momentul efectuarii acestuia. Dupa depasirea acestui termen sedintele neefectuate sunt anulate.In cazul unor situatii speciale, sedintele din abonamentele expirate (nu mai vechi de 6 luni) se pot efectua cu conditia achitarii integrale a unui nou abonament.(In momentul achitarii unui nou abonament va recuperati si sedintele expirate abonamentului trecut)

-Achizitionarea unui abonament se poate face CASH sau cu CARD (Visa, Mastercard, Maestro), iar plata poate fi facuta integral sau in rate(prima rata la inceputul abonamentului si a 2-a rata la jumatatea abonamentului)

-Va rugam sa tineti cont ca in cazul neachizitionarii unui abonament integral, la calculul sedintelor efectuate se aplica tariful sedintelor individuale, pana la plata integrala a acestuia.

Orice intarziere la programare va fi scazuta din durata sedintei astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate
Va multumim, Selena  Gym ,Beauty & Spa!

Data:                                                                            Semnatura: